Slaapcomfort

Wat kan Neptune voor u betekenen?

Slaapcomfort is zeer persoonlijk, de een wil hard de ander weer zacht, de een is zwaarder dan de ander enzovoort. Soms is er niet voldoende hoogte voor een comfortabel matras, wat zijn dan nog de opties. Wij bij Neptune maken het slaapcomfort in ieder geval zo comfortabel mogelijk. Door onze ervaring op slaapcomfort aan boord met soms eigenaardige situaties hebben wij voor iedereen de beste oplossing.

We hebben meer dan 30 verschillende kwaliteiten comfortschuim en onze mensen hebben dan ook een enorme materialen kennis opgedaan over de vele jaren. Daarom is een bezoek aan ons bedrijf zeer raadzaam, hier krijgt u een blik in de keuken zoals ze dat zeggen en kunt u zien wie we zijn en met welke grondstoffen en aandacht onze producten worden geproduceerd.

Neptune slaapsystemen zijn speciaal ontwikkeld om optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Bootmatrassen in combinatie met ons Neptune lattenbodemsystemen zorgen voor een comfortabele en gezonde slaapplaats aan boord van uw jacht. Bedlinnen, dekbedden en dekbedovertrekken, alles wordt netjes op maat geconfectioneerd.
Omdat alles precies op elkaar is afgestemd zullen uw nachten aan boord comfortabel worden doorgebracht.

Ongeveer 30% van de tijd aan boord wordt besteed aan slapen. Dat is te lang om enig ongemak te ondervinden. The day is yours……… we take care of the night.

Producten voor een perfecte nachtrust

Bootmatrassen

Matrastoppers

Matrasdragers

Bedlinnen op maat

(Inter)nationale leveringen

Wellicht ligt uw jacht ligt in een buitenlandse haven, bijvoorbeeld Cannes, Barcelona, Monaco, Mallaga, Ibiza of Saint-Tropez. Op basis van de door u aangeleverde afmetingen kunnen wij u de matrassen in verschillende kwaliteiten en diktes aanbieden. Als u akkoord gaat met onze prijsstelling, kunnen wij desgewenst aan boord sjablonen maken van de matrassen. Vervolgens bespreken wij de levertijd en worden de matrassen getransporteerd naar de haven van uw keuze. Indien nodig adviseren wij u aan boord en begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze.

Op Mallorca hebben we een adviseur en een Experience Centre, waar meer dan 16 verschillende kwaliteiten en diktes uitgeprobeerd kunnen worden om de juiste keuze te maken.

Kom langs voor advies

Kom langs voor advies

Onze adviseurs bespreken met u de situatie en het gewenste zit- en/of slaapcomfort tot in detail.

Wij meten aan boord in

Wij meten aan boord in

Onze vakmensen komen eventueel op afspraak aan boord om alles in te meten en de details te bespreken.

Het product is gereed

Het product is gereed

Zodra het zit- en/of slaapcomfort gereed is wordt er een afspraak voor aflevering gemaakt.

Benieuwd wat Neptune voor u kan betekenen?

Een kijkje in de keuken

Hoe gaan onze professionals te werk

Klanten aan het woord